Friday Thoughts.

IMG_3574


Aveam textul acesta pregătit de ceva timp, dar îmi făceam curaj să- l recunosc. Da, câteodată pare imposibil să- ți recunoști propriile gânduri și mai ales să le pui pe hârtie ( în cazul meu, o hârtie virtuală). Se pare că o simplă conversație cu o persoană necunoscută m- a făcut să scriu urmatoarele rânduri din nou.

Ți s-a întâmplat vreodată să- ți dorești să spui ceva și să nu poți? Să amuțești, să se piardă cuvintele și sângele să- ți izbucnească- n vene … să te simți neputincios, să- ți pierzi controlul și să- ți închipui că va înțelege tot din priviri?

Teribil, un sistem teribil pe baza căruia am fost concepuți și am fost pedepsiți să purtăm  vina unei conștiințe incomplete. Crezi că dacă alergi și urli ca un nebun te descătușezi de gânduri? Nicio șansă. Dar știi care e problema? Că o să- ți pierzi mințile încercând. De ce nu te relaxezi mai bine?

Fii optimist! Încearcă să privești soarele din picaturile de ploaie, să mirosi seninul din nori și să descoperi necunoscutul. Sună stupid, dar ne mai ajută din când în când să fim noi, să fim oameni.

 

 

 

FullSizeRender

Leave a Reply