Desen Murdar.

DSC_9863


RO:

Cine esti tu, cel care nu priveste mai departe de el? Cine suntem noi, cei care privim fără interes? Oare cât vom mai continua jocurile acestea tragice?
Si acum ar trebui să apară momentele acelea când te simti unic. Inchizi ochii pentru zece secunde si descoperi clipe noi din viața ta. Dar asta este doar “o poveste” in care tu esti protagonist. De ce doar tu? “De prea mult egoism”. Nici măcar nu ar trebui să-ți incarci mintea cu o asemenea intrebare.
In unele momente, modestia nu duce nicăieri si ar fi cazul să-ți dai seama că fără tine, lumea ar fi mult mai săracă. Priveste dincolo de bulevardul Tineretului si absoarbe frumusețea soarelui de primăvară, fugi si incarcă-te cu energii nebune, cu iubire si cu flori.
Astăzi nu povestim răutați.

Acum am un mers grăbit, rectiliniu si mă plimb prin parc, scăldându-mă in propria nebunie. Nici nu stiu cum si când am ajuns pe marginea lacului si mai ales, nu stiu de ce am venit. Tocmai asta este frumusețea vieții. Am scris toate aceste rânduri, dar nici măcar nu stiu care este ordinea lor. Nici ele nu stiu. Poate aici este punctul unde gresesc. Nu mă supun cronologiei. Dar mă las purtată de fericire.

 

DSC_9884

 

 

 

DSC_9934

 

 

DSC_9917

 

 

 

 

DSC_9910

 

 

Skirt, Glittery blouse, Clutch by H&M

Blazer by NISSA

Boots by URBAN OUTFITTERS

 

Leave a Reply